Lördag 4 Maj - dagens horoskop för Lejonet

Lejonet
Lejonet
Dela på Pinterest
Lejonet är ett stjärntecken som är född mellan den 23 juli och 22 augusti. Personer födda under detta tecken anses vara självsäkra, passionerade och generösa. De är ofta karismatiska ledare som älskar att vara i centrum för uppmärksamheten. Lejonet är också känd för sin lojalitet och sitt mod, vilket gör dem till utmärkta vänner och partners.

Privatliv

Leo, när månen flyttar från ditt åttonde hus till eldiga Väduren och ditt nionde hus av äventyr, kommer mer värme och öppenhet in i dina nära relationer vilket leder till större intimitet. Den nuvarande astrologin uppmuntrar dig att släppa förväntningar och helt enkelt uppleva kärlek som den utvecklas. Var beredd att vara lite mer sårbar än vanligt. Visa kärlek genom handlingar, inte bara ord. Om du är singel, säg ja till dejter som vidgar dina vyer. Att utforska nya aktiviteter tillsammans kan skapa spännande kopplingar. Parade Lejon bör planera en mini-semester för att bryta rutinen.

Yrkesliv

Lita på dina skarpa instinkter på jobbet idag, Leo. Du har en sällsynt förmåga att se förbi ytan och komma till kärnan i alla situationer. Dra dig inte för att gräva djupare, särskilt om något verkar vara fel. Dina insikter kommer att vara ovärderliga för att lösa problem och fatta smarta beslut. Tala upp i möten och dela med dig av dina observationer. Kollegor och chefer kommer att bli imponerade av din uppfattning och strategiska tänkande. Om du letar jobb, gör lite extra research på lovande leads. Du kommer att upptäcka viktiga detaljer som andra missar.

Hälsa

Leo, de närmaste dagarna kan medföra en del känslomässig turbulens, antingen inom dig själv eller i dina relationer. Även om du kommer att vilja hoppa in och fixa saker, motstå den frestelsen. Detta är en tid att sitta med obehaget och låta känslorna passera genom dig. Erkänn dem, men bli inte fäst vid dem. Avsätt extra tid för aktiviteter som håller dig lugn och centrerad, som regelbundna träningspass och att äta massor av färska grönsaker. Prioritera sömn och hydrering. Visa dig själv samma medkänsla som du skulle ge en god vän. Denna storm kommer att passera.

Känsloliv

Dina känslor kan vara överallt när månen går in i Väduren och ditt nionde hus, Leo. Du kanske märker att du lätt blir upprörd över stora frågor eller otålig för förändring. Kanalisera denna eldiga energi till att utvidga ditt sinne. Dyk in i böcker, podcasts eller samtal som utmanar dina övertygelser. Uttryck dig själv genom kreativa eller fysiska utlopp.

Resa

Leo, Vädurens måne tänds din vandringslust idag. Du längtar efter nya upplevelser och en förändring av scenen. Om möjligt, boka en sista minuten-resa till någonstans du alltid har velat utforska. Även en kort bilresa eller vandring i naturen kan tillfredsställa din aptit för äventyr. Välkomna spontanitet och låt din nyfikenhet leda vägen.

Tur

Leo, lyckan är på din sida i stora strävanden idag. Månen i ditt nionde hus av expansion gynnar att ta språng av tro. Ansök om det där drömjobbet, anmäl dig till en utmanande kurs, eller presentera ett passionerat projekt. Lita på att universum kommer att stödja dig i att vidga dina vyer. Serendipitösa möjligheter kan uppstå genom resor eller genom att koppla upp dig med människor från olika bakgrunder.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.