Samir Badran
Duon Samir Badran och Viktor Frisk släpper en podcast. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Samir och Viktor släpper podd efter mellofiaskot: “Sök hjälp”

Efter floppen i årets Melodifestival tar Samir Badran och Viktor Frisk nya tag. Efter framträdandet mådde de riktigt dåligt pågrund av förlöjligandet på sociala medier. Nu släpper de ny musik – ​och en podcast.


Samir Badran, 33, och Viktor Frisk, 29, förlöjligades på sociala medier för falsksång efter att de åkte ut direkt i årets Melodifestival.

”En hatstorm och gjorde oss till åtlöje” som de själva beskriver det, enligt Expressen. Det ledde till att duon bland annat valde att radera Tiktok, där mycket av hatet spreds.

Samir och Viktor hånas efter nya klippet från Melodifesivalen


Samir och Viktor startar podcast

"Ingen har säkert missat vårat framträdande i mello som gick heeeelt åt helvete för några veckor sedan. Problemet var att jag har mått riktigt jävla dåligt efter framträdandet", har Samir tidigare skrivit på sin Instagram

"Har säkert fått 200.000 hatmeddelande om att jag var sämst. Visst jag tål mycket, men jag är också människa. Fick påriktigt skriva ut en jävla ångestmedicin som dämpar mina känslor för att slippa tänka på skiten."

Här lämnar Samir Badran intervjun efter reporterns fråga

Efter mellofiaskot släpper parhästarna ny musik – och en podcast. Duon "Samir & Viktor" startar nu en podcast som ska heta Sök hjälp, något som har flera betydelser.

Samir Badran och Viktor Frisk på Melodifestivalen 2024. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Därför heter duons nya podcast "Sök hjälp"

Den nya podden "Sök hjälp" har enligt Samir och Viktor flera olika betydelser. Ett moment kommer vara att de ska söka hjälp av lyssnarna genom att ringa upp personer, men lyssnarna ska dessutom få hjälp av parhästarna själva. 

Tittarna sågar Samir och Viktors comeback: "Bara pinsamt"

Poddens namn är även en pik till hatarna efter Mello.

– Att de idioterna som fuckar med oss ska söka hjälp, säger Samir och fortsätter.

– Vi har bestämt oss för att inte vara PK. Det ska liksom inte vara en massa jävla filter, säger han om podden.

Vi önskar all lycka till med allt, Samir och Viktor!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!