Magdalena Graaf
Magdalena Graaf vill operera sig efter de elaka kommentarerna. Bildkälla: Naina Helén Jåma/TT/Stella Pictures

Magdalena Graaf opererar sig – efter elaka kommentarerna

Magdalena Graaf utsätts emellanåt för nättroll på olika sociala kanaler. På sin blogg berättar hon nu att kommentarer har resulterat i att hon skaffat sig ett komplex över sitt utseende och vill operera sig.


Magdalena Graaf började bli igenkänd på 90-talet som modell när hon tillsammans med systern Hannah Graaf utgjorde artistduon Graaf.

Man kan säga att Magdalena har levt större delen av sitt liv i offentligheten. Hon har tidigare varit bland annat sångare, programledare för Ensam mamma söker och vinstutdelare i Postkodlotteriet. Hon kan dessutom titulera sig som författare, då hon har skrivit flera böcker. Idag driver hon sin blogg sedan många år tillbaka.

Magdalena Graaf rasar: "Blivit behandlad som en dörrmatta"

Magdalena och Hannah Graaf var aktuella med realityserien "Systrarna Graaf" år 2019. Bildkälla: Jessica Gow/TT

Magdalena Graafs chockbilder: "Ett kilo silikon från Turkiet"

Magdalena Graaf: "Har inlett ett komplex"

I dag är Magdalena främst aktiv på sin Instagram och blogg

På sin blogg har hon på senare tiden uppdaterat om de nättroll hon utsatts för, och det är på bloggen som hon nu berättar om en känsloladdad sak som handlar om hennes utseende.

"Fått så oerhört många gliringar om min läpp nu. Hur klumpig och konstig den ser ut. Ett veck. Fläskig. Deformerad.", skriver hon och fortsätter:

"Jag brukar faktiskt inte bry mig, men NU har oxå börjat störa mig så pass att jag har inlett ett komplex och börjat hålla för munnen när jag ler."

Magdalena Graaf visar sin utseendeförändring: "Kände för en nystart"

Magdalena Graaf om operationen: "Ska se om jag..."

Magdalena berättar att hon ska boka tid för en konsultation för sitt komplex kring läppen. Hon förklarar att hon ska se om hon kan fettsuga läppen eller kanske till och med operera bort den helt. 

"Jag har inga konstgjorda fyllningar i den nu och har inte gjort filler i läpparna på många många år."

"MEN när jag var yngre gjorde jag det, och tror att det kanske blivit nån slags ärrbildning eller inkapsling efter det. Plus en solskada i form av en mustasch som gör att det ser ännu konstigare ut"

"Nu ska alla få lugn och ro, och jag ska söka proffesionell hjälp"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!