Kristin Kaspersen
Träning har alltid legat Kristin Kaspersen varmt om hjärtat. - Foto: Stella Pictures, Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild

Kristin Kaspersen visar superkroppen – på hemligt lyxgym

Kristin Kaspersen har hunnit fylla 54 år – och är nu i bättre form än någonsin. I en ny intervju berättar Kristin om hemligheten bakom sin träning – och peppar den som kanske tappat gnistan.


Kristin Kaspersens pappa Kjell Kaspersen var landslagsmålvakt i Norge, så det är inte konstigt att Kristin tränat sedan barnsben.

Utöver att ha dansat i över 15 år som ung så har Kristin gjort träningen till en del av sin vardag. Hon har utmanat sig själv flera gånger och bland annat har hon avklarat Vasaloppet två gånger och sprungit New York Marathon år 2013.

I en intervju med Allas berättade Kristin att hon efter att ha varit utbränd två gånger la om sitt liv för att uppnå en bättre balans. Träningen kom att spela en allt större del i Kristins liv.

– Men jag är inte överpretentiös utan lever efter sunt förnuft. Jag tillåter mig att dricka vin eller ta lite godis då och då och kan absolut ha morgnar då jag försover mig och allt skiter sig, men det blir allt mer sällan, berättade Kristin för tidningen Allas.

Kristin Kaspersen. Bildkälla: Stella Pictures.

Så tränar Kristin Kaspersen

Utöver styrketräning och löpning så är Kristin utbildad Yogainstruktör, och i fjol ledde Kristin yogaklasser på ett lyxhotell i Maldiverna. 

Kristin Kaspersen. Bildkälla: Stella Pictures

Den som följer Kristin på Instagram har nog inte kunnat undgå att Kristin tränar ofta. En skada i baksida lår satte tidigare käppar i hjulet för hennes löpträning, men förra sommaren utmanade hon sig själv och satte ett mål till sin ledighet.

"Att komma tillbaka i bättre fysisk form. Bli starkare och förbättra konditionen. Jag gjorde en plan och bestämde mig för att ha tålamod och inte för bråttom", skrev Kristin Kaspersen.

Precis som många andra kändisar så bor Kristin Kaspersen på Östermalm – där bor även Jan Guillou, Steffo Törnquist, Alex och Amanda Schulman, Per Gessle och Bianca Ingrosso. Så det är ju inte konstigt att Kristin då tränar på ett gym i närheten av där hon bor.

LÄS MER: 

Så bor Per Gessle på Strandvägen: "Försöker ha ett vackert hem"

Hemma hos Jan Guillou på Östermalm – Svenskt Tenn, nakenkonst och jakttroféer

Så bor Steffo Törnquist i sin lägenhet på Östermalm: "Bästa vi gjort"

Och det är inget sjaskigt gym som Kristin tränar på. Precis som profilerna Viktor Frisk, Martina Haag, Molly Hammar och Johnny Edlind så tränar Kristin på det oerhört exklusiva medlemsgymmet Delphi Health Club på Nybrogatan 55 på Östermalm.

Delphi, som slog upp dörrarna 2022, grundades av den personlige tränaren Boris Kuzmic, och han har tidigare blivit omskriven då han är PT åt bland andra Isabella Löwengrip, Mats Sundin, Margaux Dietz och Tilde de Paula Eby.

LÄS MER: 

Boris, 52, är Bianca Ingrossos nya PT

Mia Skäringer visar superkroppen i nytt klipp: "Är ju i toppform"

Kronprinsessan Victoria visar musklerna vid 46: "Inte rädd för att ta i"

"Utmaningen i att vara konsekvent i träningen skulle jag inte klara utan hjälp. Att jag sedan, efter att ha tränat med Boris i över 10 år tillsammans, fortfarande får träningsvärk varenda gång vi tränar – det ser jag som en bonus", har Tilde de Paula Eby sagt om sin träning med Boris.

Tilde de Paula Eby har tränat med Boris i över 10 år. Bildkälla: Stella Pictures

Nya bilderna på Kristin Kaspersen från Delphi Health Club

I en intervju med Svenska Dagbladet berättade Kristin nyligen om hur hennes träningsupplägg ser ut. Tisdagar, onsdagar och torsdagar kör hon styrketräning. Mornarna börjar hon alltid med någon rörelse som yoga, och på helgerna är det kondition som står på schemat.

I intervjun delade Kristin även med sig av ett tankeknep som brukar ge henne motivation.

– När du kommer hem och sätter dig i soffan och kollar på tv och inte orkar träna, fundera då på om det är skönare att sitta i soffan innan du har tränat eller efter, sa Kristin Kaspersen till tidningen.

Att den konsekventa träningen har gett resultat råder det ingen tvekan om. På de nya bilderna på Kristin Kaspersen där hon tränar tillsammans med sin PT Amalie Hansen från Delphi Gym så ser den folkkära tv-stjärnan nämligen starkare ut än någonsin.

Heja!

Kristin Kaspersen tränar flera gånger i veckan. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild
Kristin besitter rejäl styrka! Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild
Kristin Kaspersen har tränat sedan barnsben. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild

Kristin vann Let's Dance år 2019 – något hon tror beror på att hon är så van att träna olika sportformer. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild
Kristin Kaspersen tränar på det exklusiva gymmet Delphi på Östermalm. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild
Kristin Kaspersen på gymmet på Östermalm. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild
Fokus, fokus, fokus! Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild
Imponerande! Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SVD/TT Bild

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!