Envato.com. Bilden är en genrebild.
Envato.com. Bilden är en genrebild. - Foto: MARGARET JOHNSON / MARGARET JOHNSON

Polisen i Karlstad rapporterar om misshandel

"Man gripen misstänkt för misshandel", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Värmland rapporterar detta:

Under eftermiddagen inkommer samtal till polisen om att en man och en kvinna är högljudda gentemot varandra vid centralstationen i Karlstad. Vittnet iakttar även hur mannen misshandlar kvinnan, i vart fall har smärta uppstått i samband med våldet. I övrigt är skadeläge okänt.

Polis berordras till platsen och träffar på båda parter. Mannen grips efter att utredningsåtgärder vidtagits på platsen. Misstänkt och gripen är en man i 45-årsåldern. Det är oklart vilken typ av relation mannen och kvinnan har.

När utredningsåtgärder samt de inledande förhören är genomförda kommer åklagare att kontaktas, åklagare kommer då fatta beslut i frågan om vidare frihetsberövande och då i form av anhållande alternativt att mannen försätts på fri fot.

 

Läs mer här.

Info om Misshandel brott

Antalet anmälningar av Misshandel har ökat i Sverige med 2% mellan 2013-2021 *. Karlstad ligger topp 10 i Sverige i år vad gäller misshandel.

Staden med mest antal misshandelsbrott hittills i år är Stockholm, följt av Malmö och Örebro.

Kort fakta om Karlstad

Karlstad är en ort i Värmland, med 67122 invånare. Karlstad, eller Tingvalla som det hette då, har varit en viktig handelsplats sedan vikingatiden.

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!